Close

Private dining

Jeg kommer ud og laver mad til dig, dine venner, familie og nærmeste i jeres rammer.

I samarbejde med dig/jer finder vi på menu, drikkevarer og omfang af serveringer. Jeg kommer ud til dig og laver maden i køkkenet og sørger for at I kan nyde lækker mad og drikke. Meget er dog forberedt hjemmefra, såkaldt “mise en place”.

Menuen kan sammensættes ud fra dine ønsker, gerne med udgangspunkt i mine signaturretter bl.a. fra Masterchef.

Selskaber fra 2 op til maks. 12 personer og priser efter aftale.

Jeg kan sammensætte vin-menuer i alle prisklasser.

Desuden kan jeg også bookes til arrangementer som masterclass og kokkeskole.

Her er et eksempel på menu til private dining:

Sprøde rismelpandekager med urtestøv, creme på blæksprutteblæk og Blå “devilled” solæg

 

 

 

 

 

 

Rå jomfruhummer med yuzu og hibiscus

 

 

Tartar “signature” med enebær, syltede løg, brændt rugbrød, urtecreme og tallerkensmækker

Bisque af jomfruhummer med ristet kammusling og caviar

Nu med bisque…

Risotto. Parmigiano Reggiano 36 måneder og “Tuber Magnatum Pico” fra Alba

Peberbøf Sichuan-style i aske og sort hvidløg. Hjertesalat med sort sesam og syltede enoki

Pebersauce af Sichuanpeber

Tre danske Unika-oste med gode råd: Den Hvide Dame, Rød Løber og Høgelundgaard Sønderjysk Blå

Semifreddo af Callebaut mælkechokolade. Saltkaramel, peanuts og mørk chokolade